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Recipe: Delicious Zucchini-Enchiladas

Zucchini-Enchiladas. You Can Turn Zucchini into Zucchini Enchiladas with this Low-Carb Trick! Top with sour cream and cilantro before. Cheesy vegetarian enchiladas filled with zucchini and cheese, topped with my homemade enchilada sauce -so delicious whether you're vegetarian or not!

Zucchini-Enchiladas Feel free to add meat or make this casserole. Zucchini Enchiladas. this link is to an external site that may or may not meet accessibility guidelines. This Zucchini Enchilada Roll-Ups Recipe is low in carbs, easy to make, so ridiculously delicious and healthy! You can cook Zucchini-Enchiladas using 10 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Zucchini-Enchiladas

  1. Prepare 2 of Zucchini.
  2. You need 700 g of passierte Tomaten.
  3. It's ca. 5 TL of Taco Seasoning von Sophie V. (mehr oder weniger nach Geschmack).
  4. It's 1 Dose of schwarze Bohnen.
  5. Prepare 1 kleine Dose of Kidneybohnen.
  6. It's 2 of Zwiebeln.
  7. Prepare 1 Tasse of rote Linsen.
  8. Prepare 2 Handvoll of Cashewkerne.
  9. It's of Olivenöl, Salz & Pfeffer.
  10. You need of Käse zum Überbacken, z.B. Emmentaler.

Skip the tortilla and make this Chicken Enchilada Roll-Ups using Zucchini instead. This zucchini enchiladas recipe uses thinly sliced zucchini instead of traditional tortillas! They're low carb, gluten free and fun to make! If you love enchiladas, then you've gotta try these corn and zucchini enchiladas.

Zucchini-Enchiladas step by step

  1. Die Zucchini in feine Scheiben schneiden. Ich habe einen Käsehobel genommen. Die Scheiben mit Salz bestreuen und in einem Sieb zur Seite stellen. Zucchinireste fein hacken..
  2. Die Linsen etwas einweichen, abwaschen und gar kochen. Die Cashewkerne grob hacken und zur Seite stellen. Die Zwiebeln würfeln und in einer Pfanne anschwitzen..
  3. Die passierten Tomaten in eine Schüssel geben. Zucchinireste, abgetropfte Kidney- und schwarze Bohnen, die Zwiebeln, Cashewkerne und Linsen dazugeben. Soße mit dem Taco Seasoning, etwas Olivenöl, Salz und Pfeffer würzen..
  4. Die Hälfte der Sauce in eine Auflaufform geben. Die Zucchinischeiben abwaschen und trocken tupfen. Je nach Größe 2-3 nebeneinander legen, 1-2 TL Sauce drauf, dann zu Röllchen aufrollen und am besten mit einem Pfannenwender in die Auflaufform legen. So weiter, bis alle Röllchen/Enchiladas aufgerollt sind..
  5. Restliche Sauce darüber verteilen und mit Käse bestreuen..
  6. Für ca. 20 Minuten bei 200 Grad im Ofen backen..
  7. Viel Freude beim Kochen und Genießen. ❤️.

Hearty vegetable filling with homemade enchilada sauce. These enchiladas have a secret: They're made with zucchinis instead of tortillas, so they have all the gooey, cheesy goodness (minus the carbs). Low-carb zucchini chicken enchiladas made with zucchini instead of traditional tortillas. These zucchini enchiladas are very similar to Zucchini Lasagna Rolls Ups with Spinach and Artichokes. Zucchini Chicken Enchiladas is the perfect hearty and healthy meal to make once and enjoy throughout the week.

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